torsdag 22. oktober 2009

En velsignelse i forkledning?

Det er med trist hjerte, humør og sinn jeg registrerer at "the evil in football marches on" og at mitt kjære Liverpool er i krise. 4 tap på rad kan jeg ikke huske å ha opplevd før og dommeravgjørselser, dårlig spill/tempo og badeballer er imot oss. Carra i tidenes uform, Stevie og Torres skader seg med landslagene igjen og Sheriff Mascherano døgnvill etter turer jorda rundt for å spille for Argentina.

Media, supportere og andre leter etter den skyldige! Spillerne? Benitez? Eierne?
Rafa har som vanlig ikke fått kjøpe de signeringene han ville i sommer, men støttes likevel av eierne. De har jo signert ny kontrakt med manageren og ville dermed måtte utbetale opp under £20M om de ville sparke han med neste 4 år igjen av kontrakten.

Enkelte regnestykker går ut på at Benitez faktisk ikke har fått noen støtte av eierene i sin tid i LFC til kjøp av nye spillere. Han har generert inntekter gjennom CL og PL primært og brukt disse. I tillegg kommer lønn, sign-on-fees så litt støtte har han sikkert fått.

Uansett så er det stadige linker til oppkjøp og "the blessing in disguise" kan den være følgende?
Men dårlige resultater i PL og CL denne sesongen kommer mindre inntekter til klubben. Likevel må eierne betale sine lån i bankene og de kan i betydelig mindre grad hente disse midlene i klubben som de tidligere har gjort. Altså; de må da betale av egen lomme.

Kan de da unngå å selge klubben? Spørs om de da ikke må nedskrive verdien av klubben og selge mens de fremdeles kan få tilbake pengene då kjøpte klubben for! Det er lov å håpe...

Og søndag kommer scum til L4!

1 kommentar:

Anonym sa...

Good fill someone in on and this post helped me alot in my college assignement. Thank you as your information.